Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
69 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Hovslagarevägen 11
 • Område Edsängen
 • Avgift 3 955 kr inkl värme och vatten.
 • Boarea 69 m²
 • Rum 3
 • Drift 5 400 kr/år
 • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Kaveh Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista 073-444 88 40
kaveh.gohary@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Kaveh Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista 073-444 88 40
kaveh.gohary@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Med närhet till både Edsviken och Väsjön växer Dagsmejan fram, ett helt nytt boende att kalla hem. Här bor du i genomtänkta lägenheter med alla bekvämligheter i huset, med närhet till skidbacke och fina naturområden. Lägenheterna är fördelade på sex huskroppar, både punkt- och lamellhus med fina gårdsrum. Alla bostäder har minst en balkong eller terrass och genomtänkta planlösningar. I botten av husen finns lokaler för restaurangverksamhet och förskolan Sjöfararen som öppnar våren 2019. I närområdet finns det mesta. För den som vi ta en promenad liggerEdsvikens trevliga promenadstråk i närheten. Åt andra hållet ligger Norrviken skridskosällskap, där du kan hyra pjäxor eller skridskor. I närheten av Dagsmejan ligger även Väsjöbacken, som erbjuder utförsåkning med 7 nedfarter och 4 liftsystem, perfekt vinterutflykt för familjen. För den som är shoppingsugen ligger föreningen i närheten till två stora shoppinggallerior. Ett utav köpcentrumen ligger i Sollentuna Centrum, vilken innehar 115 butiker.Stinsen, som är namnet på den andra gallerian ligger i Häggvik ca 1,5 km bort. Denna galleria har också flera butiker och restauranger i två plan. Kommunikationsmässigt ligger Sollentuna station ca 2,4km från Dagsmejan och buss 527 går från Frestavägen, som således enkelt tar dig dit. Från Sollentuna station tar pendeltåget dig även in till Stockholms Central på cirka 20 minuter. I den andra riktningen går tågen till Arlanda och Uppsala utan att du behöver byta tåg. Bussar går även till Mörby Centrum och Danderyds sjukhus.

Parkering

I föreningen finns ca 140 garageplatser. Garaget är beläget under trapphus 1-4 samt 8-9. Du kan även boka och hyra Teslan via föreningens bilpool som står parkerad i garaget. Gästparkering finns på innergård och gata. 151 garageplatser 1 050-1300 kr/mån inkl. moms. 6 p-platser 1 050 kr/mån inkl. moms. 1 bilpoolplats 1 laddningsplats 4 handikapp 1 150 kr/mån inkl. moms 5 betalplatser per timme

Tv och bredband

Anslutet till kommunalt fibernät. Öppet nät med Seon.

 • Föreningsnamn Brf Dagsmejan
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 203
 • Antal lokaler 7
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Området Edsängen i Sollentuna bildades 1931 under en tid då det började bli populärt att flytta ut från städerna och bygga hus nära natur och friluftsliv. Närheten till naturen är något som fortfarande präglar Edsängen då det ligger mellan Törnskogens och Rösjöns naturreservat. Nära till både Edsviken med havsförbindelse och Norrviken men också nära till Rösjöns populära strandbad.

Närservice

I närliggande Edsbergs Centrum finns t.ex. bibliotek, matbutik och vårdcentral. I Sollentuna Centrum finns allt du kan behöva men det är inte heller långt till Kista Centrum, Mörby Centrum och Rotebros handelsplats, för att nämna några fler shoppingcentra.

Kommunikation

På bara 10 minuter tar du dig till Sollentuna Centrum med buss. Bussar går även till Mörby Centrum och Danderyds sjukhus. Från Sollentuna station tar pendeltåget dig till Stockholms Central på 20 minuter. I andra riktningen går tågen till Arlanda och Uppsala utan tågbyten. Från Sollentuna station tar pendeltåget dig till Arlanda på 20 minuter.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.