Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
57 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress PONTONGRÄND 19
 • Område HÄGERNÄS STRAND
 • Avgift 3 635 kr ink. Värme, varmvatten, sophantering, externt förråd
 • Boarea 57 m²
 • Rum 2
 • Drift 4 992 kr/år
 • Möjligt tillträde Enl. ök.
Emil Gerdin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 073-977 92 36
emil.gerdin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Emil Gerdin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 073-977 92 36
emil.gerdin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
Balkong
Balkong
Kök + vardagsrum med havsutsikt
Kök + vardagsrum med havsutsikt
Kök
Kök
Flygbild
Flygbild

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Fastigheten värms upp genom vattenburen fjärrvärme. Precis intill lägenheten ligger Hägernäs strand båtklubb, där finns det båtar att tillgå för trevliga utflykter om man är medlem.

Övrigt om föreningen

Det finns gemensamma barnvagns - och cykelförråd och alla lägenheter har ett källarförråd.

Parkering

Föreningen disponerar 71 parkeringsplatser varav 28 i carport med motorvärmare. Platserna får inte överlåtas med lägenheten vid en försäljning, men hittills har parkeringsplats kunnat erbjudas till alla nya medlemmar. Parkering 300kr/mån, carport 630kr/mån

Tv och bredband

Bredband med 100 Mbit/s, fast telefoni till alla lägenheter och 22 digitala tv-kanaler (Tv-paket Lagom). Dessutom ingår en trådlös router och en tv-box per lägenhet vilka båda ägs av föreningen. Från och med år 2016 kostar det 216 kr/lgh vilket läggs till månadsavgiften.

 • Föreningsnamn BRF Sjöflyget 1
 • Ekonomi Föreningens ekonomi är god och inga planerade avgiftshöjningar.
 • Antal lägenheter 48
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 474 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Öster om Täby Centrum ligger Hägernäs Strand. En unik miljö präglad av Hägernäsviken. Hägernäs Strand är en ny stadsdel i Täby som har vuxit fram sedan 2002. Här bor du med närhet till vatten, strandpromenaden och hamntorget med restaurang, café och butiker. Hägernäs Strand är byggt på det tidigare sjöflygflottiljsområdet som låg här. Därför har det inte funnits någon tidigare bostadsbebyggelse här innan JM började bygga bostäder. I Hägernäs Strand får du nära till hav och orörd natur men samtidigt ett centralt läge med närhet till shoppingcentrum och kommunikationer.

Närservice

Här i Hägernäs Strand har du alla möjligheter till rekreation som passar just dig och dina behov. Bortom Strandvillorna och de två nya husen i Strandkanten ligger badplatsen som restaureras och görs större. De närbelägna idrottsföreningarna ger goda förutsättningar för sportaktiviteter. På bara några minuters avstånd från Hägernäs Strand har du tillgång till ett tiotal golfbanor. Alldeles i närheten ligger Rönninge by som numera är ett naturreservat, med levande bondgård och café. Skolor, förskolor och service I Täby finns 39 grundskolor, varav ungefär hälften är friskolor, fördelade över alla stadsdelar. Det finns högstadieskolor med olika profiler; idrott eller musik, till exempel. Täby musikklasser har elever till och med årskurs nio. Även särskolor och skolor för barn med särskilda behov finns i kommunen. Det finns nio gymnasieskolor, varav merparten är fristående. Barnomsorgen är nästan helt i privat regi och väl tillgänglig i alla Täbys stadsdelar. Det finns många inriktningar bland annat Montessori och Waldorf. Vid torget i Hägernäs Strand finns butiker, café och restaurang. Till Hägernäs centrum är det promenadavstånd och där finns en närbutik. Till en större mataffär är det omkring 3 km och Täby Centrum med större utbud av shopping ligger bara 4 km från Hägernäs Strand. Arninge med bland annat livsmedel, byggvaruhus, möbler och elektronik, ligger vid nästa avfart från E18.

Kommunikation

Trots det naturnära läget är kommunikationer från Hägernäs Strand väldigt bra. Med bil är du på E18 inom ett par minuter och tar dig smidigt in till stan och även vidare till E4:an. Även Arningeleden är endast en kort bilresa bort. Vill man hellre åka kommunlat är det gångavstånd till Roslagsbanan och stationen Hägernäs som tar dig till Täby Centrum och Stockholm Östra samt till Åkersberga och Österskär.

Övrigt

Skolor i närheten är bland annat Bergtorpskolan, Drakskeppsskolan, Frejaskolan-Waldorfskola, Hägernässkolan, Viggbyskolan, Täby Yrkesgymnasium

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.