Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
35 m² Boarea
1 Rum

Fakta

  • Adress SÖDERVÄGEN 44
  • Område VIGGBYGÄRDET
  • Avgift 1 841 kr I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, sophantering, förråd och TV. Obligatoriskt tillägg om 84 kr/mån för bredband.
  • Boarea 35 m²
  • Rum 1
  • Drift 3 600 kr/år
Filip Gröholt Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 072-252 11 99
filip.groholt@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Filip Gröholt Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 072-252 11 99
filip.groholt@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Viggbygärdet består av 6 fastigheter med sammanlagt 511 lägenheter samt 77 lokaler. Byggår 1966-68. Från Viggbygärdet är det nära till Täby Centrum. Det är också nära till Rönningesjön kring vilken det slingrar sig en härlig promenadstig. Inom området finns en välskött närbutik och inom gångavstånd även en stor livsmedelsaffär. För medlemmarna finns det tillgång till ett antal olika aktiviteter som tennis, boule, bastu, måndagskaffe, musikcirklel, filmcirkel, bibelsamtalsgrupp och andra trivselaktiviteter. Brf Brf Viggbygärdet har ett eget förvaltningskontor i området. Föreningen har stabil ekonomi. Sedan 2012-01-01 är föreningen gruppansluten med bredbandet via Ownit. En avgift för bredbandet med 84:-/månad ligger på månadsavgiften. Föreningen är ansluten till Com Hem Kabel-TV:s grundutbud. Kommunikationer: Roslagsbanan är stommen i nordostsektorns trafikförsörjning. Från Viggbyholms station till Stockholms Östra är restiden 21 minuter. Bussar trafikerar inom Täby och till Danderyds sjukhus. Från Danderyds sjukhus går tunnelbana. För biltrafikanter mot Stockholm har vi E18 (Norrtäljevägen) och för färd västerut Bergtorpsvägen och vidare till E4:an. Se även föreningens hemsida www.viggbygardet.net

  • Föreningsnamn Brf Viggbygärdet i Täby (HSB)
  • Hemsida http://www.viggbygardet.net/

Området

Allmänt om området

Viggbygärdet med sina bostadsrätter är barnvänligt och mycket populärt. Området har ett bra läge i förhållande till allmänna kommunikationer, trafikleder samt skolor och förskolor. Rönningesjön finns inom promenadavstånd där vi finner löpspår runt sjön ca 7 km, Skavlötens motionsgård med ett större spårsystem och Rönninge by. Vintertid erbjuder Rönningesjön skidpår samt en plogad bana för skridskoåkning

Närservice

I bostadsområdet finns en mindre närbutik som även har paketservice. Populära ICA Stop, en av Stockholms kanske finaste ICA-butiker ligger ett stenkast bort och erbjuder generösa öppettider. Täby centrum med hela sitt utbud finns även det på gångavstånd eller en station med Roslagsbanan. Vid Viggbyholms station finns ett café och en leksaksaffär. I området har föreningen en egen tennisbana och en bastuanläggning med ett mindre gym. Ett SATS träningscenter finns några hundra meter bort. Föreningen har även ordnat grillplats och boulebana.

Kommunikation

Viggbyholms station på Roslagsbanan ligger på bekvämt avstånd. Tåg går mot Stockholm och Åkersberga/Österskär med stor turtäthet. Med buss kan man enkelt ta sig till Täby centrum eller in till Danderyds sjukhus.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.