Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

MOLNBYVÄGEN 2 - (TOMT C)

Molnby / Vallentuna
2 250 000 kr utgångspris
2 250 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress MOLNBYVÄGEN 2 - (TOMT C)
 • Område Molnby
 • Pris 2 250 000 kr utgångspris
 • Tomt 1 850 m²
 • Tomttyp Plan trädgårdstomt

Drömmer du om att bygga hus?

Drömmer du om avslappnade dagar med slående utsikt över skog och natur? Nu har du möjlighet att köpa denna avstyckade tomt och bygga ditt drömboende! Förhandsbesked finns för att bygga enbostadshus på tomten. Då fastigheten ligger utanför detaljplanerat område finns det ingen bestämning för det kommande husets storlek. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör, vilket öppnar upp för många alternativa hustyper. Molnby är ett lantligt område beläget strax norr om Vallentuna tätort. Knappt 4 km bort ligger Centrum med ett generöst utbud av diverse faciliteter såsom mataffärer, restauranger, systembolag, träningscenter etc. Flertalet förskolor och skolor. Roslagsbanan till Stockholm östra på 30 minuter och buss till Danderyds sjukhus på 30 minuter. Andra smidigare resvägar till Arlanda, Upplands Väsby, Norrtälje och Kista. Precis utanför tomten finns Molnbyvägen busstation. Närmsta tågstation från tomten är Molnby station med direkttåg in till Stockholm. Det blir enskilt avlopp och enskild brunn på fastighet. En tomt i anslutning till fastigheten har provborrats med goda resultat, se sista sidan i dokument "Förhandsbesked". Närmsta elanslutning finns vid väg i anslutning till tomten. Fiber finns vid vägen. Fastigheten är ännu inte avstyckad hos lantmäteriet, men beslut kommer inom kort. Storleken på tomten kan därför komma att avskilja sig något från den storlek som marknadsförs i annonsen. Mer information kommer fyllas in i annonsen så snart avstyckningen är klar. Kommunen har upp till max 10 veckor på sig att bevilja ett bygglov när samtliga handlingar är inskickade. Läs mer om bygglovsprocessen under delade dokument i annonsen. Molnby - Här lever man i harmoni med naturen. kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

Filip Gröholt Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 072-252 11 99
filip.groholt@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Filip Gröholt Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 072-252 11 99
filip.groholt@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

MOLNBYVÄGEN 2 - (TOMT C) molnbyvägen 2 - (tomt c) molnby vallentuna vallentuna
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri Värdering?

Fakta

 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Tomtarea 1 850 m²
 • Tomttyp Plan trädgårdstomt
 • Summa taxeringsvärde -
 • Pantbrev -
 • Vatten och avlopp Ej kommunalt VA
 • Rättigheter/ Inskrivna servitut/ Gemensamhetsanläggningar Kommande servitut avseende infartsväg till tomt.
 • Total driftkostnad -
 • Fullvärdesförsäkrad Ja
 • Övrigt Läs mer om bygglovsprocessen hos Vallentuna kommun; https://www.vallentuna.se/bygga-bo-och-miljo/bygga-nytt-andra-riva/bygglovsprocessen/

Området

Allmänt om området

Molnby är ett naturskönt område, beläget i den norra delen av Vallentuna kommun. Kulturmiljön i Molnby är unik. Den pekar på en kontinuerlig utveckling av bebyggelse och landskap sedan bronsåldern. Vallentuna golfklubb - En trevlig golfbana med mycket variation, bra restaurang, och medlemskap för alla. Ubbysjön mellan Ormsta och Lindholmen är en av kommunens mycket fågelrika sjöar. För att förbättra tillgängligheten till Ubbysjön har det byggts en ny vandringsled som heter Ubbysjön Runt. Den blåmärkta leden är 2 kilometer och går runt sjön samt två brygg gångar över den norra och södra delen av sjön. I anslutning till sjön finns en nyanlagd P-plats vid Lindholmsvägen med en anslutande stig ned till leden. Trevliga grillplatser i området.

Närservice

Till Vallentuna centrum tar det ca 5 - 7 minuter med bil. I centrum bor du nära alla faciliteter. Närhet till IP med två ishallar, tennishall, gym, fotbollsplaner och motionsspår. I Vallentuna finns det ett av Nordens största gym, Sport Club, med badhus och modernt gym. Sommartid öppnar Kvarnbadet som är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Ett flertal förskolor och skolor inom gångavstånd från centrum. Vallentuna Centrum erbjuder flera mataffärer, restauranger, caféer, bibliotek, apotek, systembolag, bagerier mm.

Kommunikation

Buss från hållplats, Molnbyvägen tar dig till Vallentuna Centrum på 8 minuter. Roslagsbanan stannar vid Molnby station (1 km från tomt), Ormsta station och Vallentuna station som tar dig in till Stockholm Östra på ca. 30 min.

Övrigt

Ca 3 km bort ligger nya Hagaskolan (F-9). Ca 4 km bort ligger kommunala Gustav Vasaskolan (F-6). Ca 3 km bort finns Vallentuna IP med två ishallar, gym, motionsspår, tennisplaner och fotbollsplaner.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.